Uthyrning och Försäljning

DIN KOMPLETTA LEVRANTÖR FÖR 

STORBILDSLÖSNINGAR!

Uthyrning och Försäljning


Vi är Kalmar läns största leverantör av LED-skärmar med mer än 1.700 kvadratmeter installerat runt om i regionen. 


Vi jobbar med uthyrning och försäljning för alla typer av storbildslösningar. Med allt från stora vagnar med uppfällbara bildskärmar i till lösa, stående TV-skärmar fyller vi alla behov.


Våra kunder hyr utrustning med serviceavtal under kort eller lång tid och vi erbjuder alltid service och support med korta inställelsetider.


Vi projekterar även tekniken för mindre och större evenemang och erbjuder kompletta lösningar för just er!


Kontakta oss på 0480-22009 eller info@viriba.se för att få priser och mer information om hur vi kan hjälpa just er.NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER

Några referenser:


C-TV Kalmar - Ett avtal skrevs tillsammans med Kalmar Kommun där C-TV bland annat fick tillfälle att montera nio storbildsskärmar på totalt 108 kvadratmeter i Kalmars närområde och kring infarterna. Valet av leverantör föll på Viriba AB och installationerna gjordes under 2017. Efter detta har även installationer för kunds räkning gjorts i bland annat Västervik och på andra platser i Kalmar.


Krepart AB / Stadsmagasinet Oskarshamn - har i flera år sålt reklam på storbildsskärmarna vid Folkets Park och i Flanaden Oskarshamn. Viriba AB långtidsuthyr all teknisk utrustning och ansvarar även för service och support av anläggningarna. Under hösten 2017 levererades även en tillfällig skylt till Arena Oskarshamn för att ersätta tråkiga byggskyltar under renoveringen av simhallen. Mer information finns på www.byggskylt.nu eller hos Krepart.


IK Oskarshamn - har i över tio år jobbat tillsammans med Viriba AB för att utveckla ishallen och all bildteknisk utrustning där. Vi har levererat bland annat mediakub, andra band, projektorer, reklambanners i led, effektbelysning mm och samarbetet utvecklas hela tiden.


Oskarshamns kommun - Vi har åt Oskarshamns kommun levererat en arenaskylt i LED för att pryda ingången till Arena Oskarshamn samt visa på information om evenemang och öppettider i Arenan.


Dackarna och Indianerna - är två av de speedwayklubbar som vi levererar storbildslösningar till. Att kunna visa rörlig reklam, resultat och repriser i en sport som speedway har visat sig vara ett vinnande koncept och vi är glada att vara med på resan!


Magcom AB - Under över åtta år har vi tillsammans med Magcom AB levererat kompletta tekniska lösningar till en av bilbranschens största aktörer i Sverige. Med allt från stora försäljningskonferenser till mindre roadshows och utbildningar har vi tillsammans skapat flera koncept som blivit både lyckade och uppskattade.


Vi har många fler referenser från tidigare och nuvarande uppdrag. Kontakta oss för mer information!