Import och Sourcing

DIN IMPORT OCH SOURCING-PARTNER!

Import och Sourcing


Viriba AB jobbar med att hjälpa företag att hitta vad de söker, oavsätt om det rör sig om ett engångsköp eller att starta upp en produktionslinje. Vi jobbar med ett kontaktnät över Europa och Asien som gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av produktområden till det bästa priset i förhållande till kvalité. Vi levererar det ni som kund efterfrågar, så enkelt är det.


Våra specialområden är elektronikprodukter samt plastgjutning i alla former (kompositmaterial mm) men vi kan genom vårt nätverk erbjuda kompetens inom många fler områden. Kontakta oss för mer information!


NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER

Några referenser:


Soundforce Scandinavia AB - Under 2014 valde Soundforce Scandinavia AB, ett av Sveriges största uthyrningsföretag för ljud, ljus och scen, att starta upp sin storbildsavdelning i egen regi. Viriba AB anlitades för sourcing och inköp av närmare 300 kvadratmeter storbildsskärm i två olika pixelupplösningar för att klara av behovet just då. Under åren efter har fler inköp gjorts för att ytterligare komplettera uthyrningsparken.


Woodplastic Scandinavia AB - Under 2016 ville två entreprenörer starta upp försäljning av komposittrall i Norden och valde att vända sig till Viriba AB för att hitta det bästa märket. Genom våra Europeiska kontakter landade valet hos den Tjeckiska tillverkaren Woodplastic och det Svenska bolaget Woodplastic Scandinavia AB är idag generalagent för märket i hela Skandinavien.


En större poolkoncern - Under 2016 ville en av Sveriges större spabadsförsäljare utöka sitt sortiment till att även innefatta glasfiberpooler, pooltak, tillbehör mm och vände sig då till Viriba AB för hjälp med att bygga upp det sortimentet. Genom vårt nätverk i Europa och Asien hjälpte vi till att bygga upp ett heltäckande sortiment som idag säljs mycket framgångsrikt i Sverige.


Idol Spas - Efter att ha kontaktats av Idos Spas i Tjeckien valde Viriba AB att under 2017 börja sälja deras produktsortiment och jobbar idag med att bygga upp återförsäljarnätverket i Sverige. Idol Spas har över 25 års erfarenhet av spabadstillverkning och har således kommit över "barnsjukdomarna". Sugen på att sälja spabad från Idol Spas? Kontakta oss!


Vi har många fler referenser från tidigare och nuvarande uppdrag. Kontakta oss för mer information!